Service

Stefan’s Tuinmachines biedt zijn klanten diverse services. Naast de vakkundige en snelle reparaties in de werkplaats zijn de meeste onderdelen op voorraad. Daarnaast is het mogelijk om je via de mail aan te melden, om jaarlijks in de wintermaanden een herinneringskaart te ontvangen voor de onderhoud van uw machine. Daarnaast levert het bedrijf een deskundige advisering en de verkopers luisteren naar de wens van de klant.

Wanneer een klant een product bij Stefan’s Tuinmachines aanschaft zullen er indien nodig instructies worden gegeven.

Daarnaast kunnen bedrijven met verplichte jaarlijkse keuringen bij ons terecht, deze kunnen wij eventueel ook op locatie verzorgen. Wij zijn officieel in het bezit van het certificaat "Keurmeester Tuin- en parkmachines (VCM keurmeester).

Wagenpark

Stefan’s Tuinmachines is in het bezit van een volledig ingerichte servicewagen om reparaties ter plaatse uit te kunnen voeren.

Stefan’s Tuinmachines biedt de klant de mogelijkheid om uw machine te halen en te brengen voor een beurt of reparatie. Daarnaast kunnen de door u gekochte machines afgeleverd worden. Voor meer informatie over de haal- en brengservice kunt u contact opnemen via 06 – 43358086 of info@stefanstuinmachines.nl

Quickservice

Indien u langskomt voor een kleine reparatie of bijvoorbeeld het slijpen van een motorzaagketting. Kan deze in de meeste gevallen gedaan worden terwijl u wacht.

Werkplaats

De werkplaats is ingericht met alle benodigde apparatuur en voorzieningen. De ruimte beschikt over een hefbrug voor de reparatie en onderhoud van uw tuin- en parkmachines. Daarnaast zijn het nodige materiaal, las- en boorapparatuur, kettingslijpmachine en werkbanken aanwezig.  

Naast onze goed uitgeruste werkplaats hebben wij zeer vakbekwaam personeel. U kunt vertrouwen op snel en adequaat herstel van uw machine tegen een prima prijs. Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het goede adres. Gedurende de winterperiode halen wij graag uw machine op, onderhouden deze en brengen hem weer bij u terug. Klaar voor weer een nieuw seizoen zorgeloos gebruik!

 

Reparatie en Onderhoud

Er zijn geen producten in deze categorie.