Bedrijf

Stefans tuinmachines

Stefan's Tuinmachines werd in januari 2014 als een eenmanszaak opgericht. Stefan's Tuinmachines is gericht op verkoop, advies en onderhoud van diverse tuinmachines en in gevestigd aan Harregatplein 2 te Zuidland.

Stefan's Tuinmachines is een handelsonderneming die zorgt voor advies, verkoop en onderhoud. Voor de verkoop van Stefan's Tuinmachines zijn er diverse producten in de verkoop. Hierbij kan er gedacht worden aan: zitmaaiers, loopmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers, kantensnijders, elektrisch gereedschap, tractoren, quads, transporters, bladblazers/-zuigers, hogendrukspuiten, heggenscharen, sproeiers, waterpompen, tuinfrezen, veegmachines, versnipperaars, verticuteermachines, aggregaten, robotmaaiers en side by sides. De verschillende producten zijn A-producten en geschikt voor zowel de professionele gebruiker als de particuliere gebruiker.

Stefan's Tuinmachines is dealer van de volgende merken: Arctic Cat, Briggs & Stratton, Canadiana, Comet, ECHO, Ego, Eliet, Etesia, Ferris, John Deere, Lazer, Marina, Nilfisk, Pellenc, Robomow, Shibaura, Simplicity, Snapper, Solo, Tielbürger en TP.

Showroom

Showroom

De showroom is voorzien van diverse producten van onze verschillende merken. Het is eventueel mogelijk om een demo aan te vragen of het gewenste product te testen. In de showroom wordt u geholpen met deskundig advies. De verkoper zal dan goed luisteren naar de wensen van de klant.

 

Werkplaats

Werkplaats

De werkplaats van Stefan’s Tuinmachines is ingericht met de apparatuur en voorzieningen speciaal voor uw tuin- en parkmachines. De werkplaats beschikt over een hefbrug voor de reparatie en onderhoud, daarnaast zijn het nodige materiaal, het las- en boor apparatuur, reinigingsapparatuur, kettingslijpmachine en de werkbanken aanwezig. Naast de goed uitgeruste werkplaats is er zeer vakbekwaam personeel aanwezig. U kunt vertrouwen op snel en adequaat herstel van uw machine tegen een prima prijs. Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het goede adres. Gedurende de winterperiode halen wij graag uw machine op, onderhouden deze en brengen hem weer bij u terug. Klaar voor weer een nieuw seizoen zorgeloos gebruik!

Wagenpark

Wagenpark

Stefan’s Tuinmachines is in het bezit van een volledig ingerichte servicewagen om reparaties ter plaatse uit te kunnen voeren. Stefan’s Tuinmachines biedt de klant de mogelijkheid om uw machine te halen en te brengen voor een beurt of reparatie. Daarnaast kunnen de door u gekochte machines afgeleverd worden. Voor meer informatie over de haal- en brengservice kunt u contact opnemen via 06 – 43358086 of info@stefanstuinmachines.nl

 

Parkeergelegenheid Stefan's Tuinmachines

Stefan's Tuinmachines is voorzien van gratis parkeerruimte.